تحقيق در مورد كاربرد ميكرو اورگانيزم ها در تهيه مواد لبني فايل بصورت WORD تعداد صفحات 40 مقدمه: شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب .




دو سوته خرید کن تحویل بگیر مواد ,تحقيق ,شير ,تهيه ,لبني ,مورد ,در تهيه ,مواد لبني ,مورد كاربرد ,تهيه مواد ,تحقيق در ,مورد كاربرد ميكروارگانيزم‌هامنبع

لایه جی آی اس زیرساخت های شهر شاندیز

بیش فعالی

مقاله سیروز صفراوی

پاورپوینت سایتوکاین های عضله و اثر ورزش بر آن ها

نقشه اتوکد ساختمان اداری A۹ ( خارجی )

پاورپوینت ۴۰ ستون قزوین

پاورپوینت نگرشي مديريتي به كنترل عوامل مخاطره آميز در محيط كار,

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تو بهترین خرید رو از ما داشته باش تخفیف ویژه IranPSA ارزان کده مرکز تخصصی آموزش سئو ، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ بصورت رایگا ذهن زیبا | مطالب بی نظیر در حوزه توسعه مهارت های فردی معرفی کالا فروشگاهی همه چیز در مورد انواع بیمه حامیان جواد سنگونی نصب قطعات لیفتراک